Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen rök utan eld, så att säga


Ibland hittar man glöd



eftersmaken kommer alltid efter,
så för att uppleva den smakar man

kysser först, ligger, upplever


Utvärderar gör man bäst petande
bland resterna som ännu är kol,
där i allt som inte slutat som aska







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-01-02 23:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är så märkligt att läsa någon annans text, det är som att på en och samma gång vara motsträvigt barn och barnets vårdnadshavare.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP