Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strypt av ett sällsynt perverst proffs


Sexuellt pervers



medvetandet rann snabbare tillbaka
än tårarna av glädje jag kände rinna
för sent



Hon satt gränsle, bekvämt över mig
med ett leende som trotsar all panik

hon visste hur man drar ut på slutet







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-06 23:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
...eller hur en slipsten ska dras.
2022-01-11

  Kungskobran VIP
Skön död
2022-01-07

  lodjuret/seglare VIP
Jag försöker besegra min nyfikenhet genom att 'inte i onödan glänta på 'Pandoras box', men övertygelsen om att jag förr eller senare kommer att förlora kampen om 'vadet'... förblir jag ännu i en sorts tvekamp...
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP