Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett färgstarkt svar på en svartvit fråga


Konst på utombyråkratiska



ett överbelastat intellekt
blinkade torrt till svar,
blanketten gapade torrt

-kryssrutor väntade svar
helt utan plats för nyans


Tystnaden bröts av våld
varpå en skur av droppar
blod gav svar på tal,
ett rödprickigt formulär
med en prick i varje ruta

inte en fläck utanför, en
fin prick i varannan ruta








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-01-12 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP