Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... och nu ....


ORD SMÄLTER I SNÖ 

 


TANKEN FRYSER

ute är det
som i barndomen 
massor med snö

utsökta formationer
i samklang
med trädens grenar

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-01-28 11:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin dikt som förstärks av den vackra spännande bilden.
2022-01-31

  Bengt H VIP
Ja, tänk att vintern kan få våra hjärtan att smälta!
2022-01-31

  Gunwale VIP
Det är något med snö som minner oss om barndomen! Den där speciella stillheten…
2022-01-28

  Eva Helene VIP
Så kreativt i ord och bild, gillar!
2022-01-28

  Maria Sundelin VIP
Snö kan vara både vacker och förrädisk
Kramar

2022-01-28

  Sparvögat VIP
Fint förmedlade tankar från barndomens land…
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP