Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är så komplett inkomplett.



jag är så komplett inkomplett
ett yrväder raseri
en motorväg utan avfart
ett urverk ur led

det skaver knäpper värker
i varje ven
och jag hör inte hemma

men ibland
när du ser på mig
fyller du mina konturer med färg


där i reflektionen
blir jag nästan mänsklig




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-02-21 20:30



Bookmark and Share


  MagisterZ
Abstrakt skönhet, mycket vackert, flytande språk. Bra!
2022-11-21

  Gunnar Hilén VIP
Gillar gillar !
2022-09-30

  Peter G VIP
Tycker du hittat en fin ordlek i rubriken och funderar på vad motsatsen skulle bli?

Texten är en fin reflektion över hur beroende vi är av varandra för att må bra och hur viktigt det är att bli sedd, ibland räcker det att det finns en enda som ser oss för att lysa upp tillvaron!
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP