Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mild övertalning pågår... ;-)


En brors framtida katt?

Melodi: I sommarens soliga dagar


En söt liten katt kan du köpa
en fin liten skatt som kan löpa
omkring i ditt kök...
Du kan döpa
den till ett härligt namn att lystra till

Den kunde sova i din säng
ifall du inte är för sträng
den kunde vila i ditt knä
ifall du inte säger: Blä!
Ett sällskap till kvällskap
du finge
det ginge säkert så - ifall du vill!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-09 15:45



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Ett sällskap till kvällskap.

Det är också ett stort ansvar.
2022-03-09

    Lena Söderkvist VIP
Välbehövlig vila i dessa dystra tider. Så skönt att få läsa, och sjunga, om den lilla katten.
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP