Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av många skäl iråkad nedstämdhet


Skymningstanke



Det mörknar över gården
och snart förgår "allt ballt"
man väntas ta det kallt
sen väntar långanvården

 

 




Bunden vers av Caprice! VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-22 18:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ta ett rån
mumsa på kakan
och upp med hakan!
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP