Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickans dröm

Änglar med klippta vingar
sitter i ett hörn och gråter tårar av blod
de kan inte längre flyga
kan inte längre fullgöra sin uppgift

Flickan i vitt sover sött
ovetande
om att hennes vän
inte längre är med henne

Pojken i svart ligger
på ett badrumsgolv i en lägenhet
vattnets strålar piskar hans ansikte
men livet har sedan länge lämnat hans kropp

Änglarna i hörnet
skriker

Flickan i vitt vaknar med ett ryck
hade en så konstig dröm




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 615 gånger
Publicerad 2004-10-30 01:22



Bookmark and Share


    hesiro_sankanjo
den här dikten är riktigt fin!
2004-12-27

  Mike

2004-11-07

  Nattiz
Den var ju helt underbar...men så gillar jag ju dina texter...
2004-11-03

  Annelie Hugo
Som leder fram till slutaet om drömmen, livet kanske är en dröm.

vackert vännen :) kram Annelie
2004-10-31

  Zam
gillar ju allt som har med vingklippta väsen att göra.... Tycker om känslan i denna, lite suggestiv sådär. Du kan!!! Kram
2004-10-30

  Cicero
...väl formulerad. Men, sista versraden skulle kanske kunna skrivas med lite mer knorr. Den hänger lite slappt just nu, tycker jag. En petig sak till: Det normala sättet att uttrycka genitiv vid en konstruktion som den du har i titeln, är "Flickans i vitt", men det visste du kanske.
2004-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart