Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

drömde att jag red
Putin inatt, han skrek
av välbehag och
smärta i ena handen
hade jag en kniv som
jag rispade hans bringa
med det var så skönt
när jag kommit högg
jag av honom
kuken


























Fri vers av kriya
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-11 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla