Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

att närma sig det
vilda. utplåna
avstånden
läka djuret i mig
tämja/släcka
då uttalas bara
sorg. det måste
vända om igen -
tillbaka och aldrig
mer














Fri vers av kriya
Läst 52 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-20 13:41



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
djuret i mig
inte många som klarar av det...
bella sa i och för sig
"du knullar
som en porrstjärna"
så hon kunde klara av det
kanske
men nej
jag krossade hennes hjärta
totalt efter 1½ år sen la
mor en besvärjelse på mig
"glöm bella glöm bella glöm bella"
inte så snällt direkt vill hon inte
att jag ska va lycklig?
lurade tillbaka henne sen på
hösten men hon gled ur mina
händer... sista jag hörde var
en emoji och att hon gjort
samma marriage tatu som
sin syrra inte mig...
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla