Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jordbro, 07.30


fält efter fält
passerar vi nuddar
mina tinningar det
pulserar ingen annan
behövs här ute -
man kan leta en livstid
säger du vidsträckt
men jag har frost
under naglarna
svarar jag bortvänt
och förra vintern
hade du bara min
hud kvar jag dina
blinda fläckar,




























Fri vers av kriya
Läst 76 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-06 19:18



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
mina dikter är alltid olika
men du skriver
i din egen röst
hela tiden
som jag sagt till många andra...
gör en bok av dina dikter!
det är världens jobb
så det är inte för de snarstuckna
ge den till nån du älskar
du kan printa 1 exemplar
så du inte kastar bort den...
finns lulu blurb vulkan japanphoto tex
2024-04-09

  Theodor Mührer VIP
Gillar dina dikter, ha en bra dag!!!
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla