Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

hin tar in mig i sitt
svimmiga fält
påvisar en järnbrist
hin säger: svälj en bit
av mitt hjärta så
blir du återuppstådd
i zenit igen vid
Tegnérlunden
kräks jag upp
hins smulor och
vänder om igen















Fri vers av kriya
Läst 122 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-03-10 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här har fastnat på mig därför att innan jag hade läst hade jag aldrig tänkt på att man kan använda "hin" på det sättet, har alltid tänkt att det liksom automatiskt måste höar ihop med "hin håle".

Kanske andra vetat om det, men inte jag.

Önskar att jag hade kommit på det för det är verkligen (utifrån min tolkning av din text) ett effektivt sätt att använda "hin" på.

Det där med järnbrist, hjärta, kräka ut hins smulor etc gillas också, men jag fastnar för det där att du visar mig hur man kan använda "hin" på andra sätt än jag varit medveten om.

Sällan man får läsa något (på nätet iaf) som öppnar ens ögon för hur man kan använda ord.

Uppskattar de stunder och gånger man får göra det.
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla