Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han


.

Sicilien, en 5d
sfinx lätt acashic
fiskmåne i pereferin 
min smutsiga lyx
tidsresare på
guldbädd
och vi valde
varandra innan vi
ens fanns.












Fri vers av kriya
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-03 15:33



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag har inte vanliga drömmar
om vad som hände under dagen
remixat
nej inte...
drömde om en sfinx en gång
den var blå
och sa nåt som
"jag dog för 2000 år sen
och har varit
turstmagnet i 1000 år"
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla