Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

tycker om ljudet
av naglar på
frigolit och att
flyta på en insjö
och jag minns
känslan av att en
engång behöva
infinna sig i en
fast form och hur
jag vägrade så min
mors mage fick
sprättas upp
och jag undrar
över livskontraktet
som jag tydligen
formulerade otydligt
eller missade
helt och det saknas
intresse för
omformulering












Fri vers av kriya
Läst 106 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-08 09:32



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja... vilket kontrakt var det som skrevs på, och är upplevelsen av vilsenhet ett tecken på kontraktsbrott? I så fall från vilken part?

Du sätter fingret på många saker värda att tänka över.
2023-01-09

  MagisterZ
Väl formulerat och "förpackat" om detta ständiga behov livet igenom av att behöva placeras i "fack". Fack it! :)
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla