Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

viskningar
under huden
som dansande
människor vid
slutna stationer
och jag har tappat
räkningen på
avslagna böner
så här är mitt
stopp våren är ett
tempel
















Fri vers av kriya
Läst 47 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-02 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla