Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man letar efter fel (berättelse





Jag vet att jag satt där på kanten
och jag ville ju leva men jag ville också falla

Jag såg ner på varelsen i svart som spelade på sin violin,
den sorgligaste av visor

Jag tog varje ton till mej
Jag lät den komma
Klädde mej i den
Blev ett med den
och kände mej stolt och arg
jag var en bitter kvinna som levde ett dubbelliv,
men det är en hemlighet


Jag hade hittat hans svagheter

Jag belyste dem med min eld

Blåste liv i den sista gnistan

för att få rätt
för att få ge upp
och falla










Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-08-04 18:24



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vacker och snyggt poetisk
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon