Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salvation ( berättelse ur livet, del 2 )




Men så i den vackraste av vårar
kom en liten ängel av kärlek
Hon satte sej på min axel
Hon smekte bort min sorg,
min bitterhet
Hon öppnade mina ögon
och jag fann Kärleken
den som funnits där
trogen
väntande
älskande
redan i många år




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-08-04 18:24



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
den här var väldigt fin
2006-08-20

  Henrik Aspelin
Det här må vara en traditionell och förutsägbar beskrivning
men ack så vacker. Och jag gillar formateringen. Ett vinglas, en pokal
eller den heliga Graal?
Och en liten amorin som kommer flygande...
Kan inte annat än gratulera dig.
Titeln ger en religiös tråd att dra i men kärleken kan ju komma
i vilken skepnad som helst. Och kan finnas där man minst anar det!
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon