Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Vad ska man säga när det hettar till? Ja det gäller bara att inte smälta! Svarade den belästa ugglan!


Överhettade isbitar släckte törst

 två isbitar möttes

de föll för varandra

det hettade till rejält

omdelbart sammansvurna 

 

den sena kvällen

övertogs av natten

de delade rum med

isande vinterkylan

 

så dem skrev in sig

på ett visst hotell solen

utan insikt om de fatalt

uppenbara konsekvenserna 

 

de föll i sömn minsann

vaknade smälta i dagen

sögs upp av törstig kamel

blev till puckel på ryggen

 

nu är de oskiljaktiga 

simmar där i puckeln

sjunger kall skinka 

kall skinka kall skinka lalla

 

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2022-06-15 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP