Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prima hull

när jag slutade badhuslivet
fick jag så mycket vikt
att snurra runt

jag äter och lever sunt
har fördjupat min qigong
tar tre promenader varje dag

vill inte ha några goda råd
men till behövande bortskänkes
20kg prima hull








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-06-18 20:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!

2022-06-27

  Blått Norrsken VIP
Vilken underbar text . Den gör mig glad .
2022-06-22

    Lena Söderkvist VIP
De kan få hull av mig också, haha. Kul sätt att förmedla en god gammal tanke.
2022-06-19

  Kungskobran VIP
Påminner mig om Hasse Alfredssons sketch med runda glada framför ostdisken och magra glåmiga strykande längs hälsokost hyllorna.
2022-06-19

    Lena Staaf VIP
Rolig text! Ja det är inte mycket mer man kan göra om man lever som du. Bara ta skeden i vacker hand. De 20 kilona får nog hänga med.
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP