Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förnekad eller erkänd står sanningen fri


Bibelheroin



hon rullade cigaretter av bibelblad
mellan låren samtidigt son hon på
sitt högst egna vis predikade ordet

livligt och inlevelsefullt med tårar
där det passade, sammanbitet och
torrt om vartannat


Hela församlingen blev hög av all
röken och snart var boken bränd
och bönen dog med ett tomt citat







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-25 01:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jan har ofta undrat vilket ordet är. Tomater, gurka, gulsopp, palster-Nacka, botfoll eller grrrrishockey...
2022-06-26

  gunnnar nylund VIP
Kul vetja, man läser texten med ett
leende.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP