Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

han bor i Austin jag
i Skärmbrink han
är allt jag behöver
- allt jag vill
han är fågeln
Fenix, orm på hals
venus i skorpionen
- tillber ej mer -
når bortom med
honom är
jag fri ni får
tro vad ni
vill





































Fri vers av kriya
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-26 20:53



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
glad att du har någon <3
inte oftast skrivs
dikt om andra
eller vet inte...
jag är tvillingen i venus
så jag kan älska flera
gjorde bella rosenrasande
på grund av det...
hon ville ha trekant
för jag skrev så i en dikt
"en trekant mellan
konst musik och poesi"
(finns en skiva
nu som heter så)
vi skulle ha gjort det
med ida, men jag
hamnade på psyket
samma dag som hon
skulle komma och vi
skulle ta massa droger
och jag hade deppat i
ett hörn medans de
gökat... var för det bättre
kanske hon stod nyduschad
framför mig en gång och
såg trånande ut men tänkte
"jag vill inte ha hennes
könssjukdomar" men
hon hade visst inga...
2024-04-09

  kriya
förhoppningsvis når den även honom.
2022-06-27

  Mats Kitok-Lundmark VIP
En riktigt sinnlig text. Den bär med sig tankar om kärlek och närhet till mig.
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla