Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internet

Världen är så stor
och rik på händelser
och jag älskar att ta del
av människors berättelser -

när jag får en invitation
att följa med en person -
glömmer jag det aldrig!

första invitationen var Indien
sedan inbjöds jag till ett kollektiv
i Kalifornien
-
Kuba
Brasilien
Armenien
Israel
Egypten
Pakistan
-
det är många platser
som vibrerar
speciellt
inom mig
genom människor
som bjudit mig
att komma dit!

Världen är ett jättestort kalejdoskop
med röster, sånger och surr
färger, dofter, smaker
rörelser, ögon och gester

jag snurrar med
men stannar kvar
på den plats
där jag satt rot

också hos dig
som bor här med mig
har jag slagit rot

tid
och människor
öppnar mina ögon

jag välkomnar åren som går
och människor
som ger och tar

åter och åter igen
välkomnar jag livet
men från en enda liten plats

jag lever ett stort liv
på en liten plats
men tänk
- internet!











Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-01 22:40



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Väl formulerat om Internets betydelse. Min syn överensstämmer i stort med din.
2022-09-02

  Kungskobran VIP
Borta bra men hemma bäst.

Fint diktat av dig om de oanade möjligheternas tid
2022-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Din text är som en mångfacetterad ädelsten att bära närmast hjärtat.
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP