Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antidemokraternas konspirationsteorier om media

Demokratins fiender försöker basunera ut
att etablerade medier ljuger för folket.

Detta är utarbetad, medveten strategi
för att underminera demokratin.

De vill inte bli granskade
då de inte tål granskning.

Demokratins fiender vill ersätta fri press
med diktaturens propagandakvarn
där medborgarna är lydiga
och tystade undersåtar.

Vilsna människor av olika slag tenderar att
projicera och hitta samband som inte finns.
Ju dummare och vilsnare, desto lättare byten
för demagoger.

Vi ser idag flera moderniserade varianter av ZOG
som är precis lika stolliga som originalet.

Nu är det så att vill man veta nåt om tvålen
frågar man inte tvålfabrikanten
eller dess reklammakare.

Man skickar tvålen till labb för analys.

Vilsna människor begivna på skräpmedia,
underhållningsformat, kommentarsfält, memes,
youtubekonton med okänd uppladdare, spamkonton,
trollbotar, ryska desinformationskampanjer etcetera
är nog inte de som ska stå för analysen.

Med samma självklarhet som att
man inte strålbehandlar cancer hemma i köket
eller bygger hus med tejp och plastic padding.

Och nej.
Det är fortfarande inte
rebelliskt eller andligt
att vägra vaccin.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-12 23:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra. mycket bra t.o.m.
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP