Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Rimfrostens skira kristaller blir till vattenspegel

 



frost på mitt fönster stilla dansar

mirakel spetsar min iris djupa hav

skönhet... förälskelsen omedelbar

 

på den rena glasrutan växer de fram

vackra frostrosors spetslika mönster

jag ser naturens skönhet... förundras

 

morgonen gryr i solskens rodnad

strålar som smälta frostrosor ned

konstverket förintas i mitt fönster

 

falnande skönhet...

förvandlas till vattenspegel

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-12 09:40



Bookmark and Share


  Respons VIP
Naturens skönhet och skörhet fint fångad av dig.
2022-10-17

  Maria Sundelin VIP
Vackert om frostens förgänglighet
Kramar
2022-10-13

  Niliboy
Ja rimfrost bildar vackra kristaller! Vackert förmedlat!
2022-10-13

  Niliboy
Ja rimfrost bildar vackra kristaller! Vackert förmedlat!
2022-10-13

  Poesia VIP
Vacker bild till en vacker text med ett bedårande avslut!

*varm applåd*
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP