Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom dansar än. För dig U. © Erik Brickman 2006


Älvor



Du förstår inte hur

jag älskar dig

du har aldrig förstått

hur jag älskar dig.



Som flöjtens ton

som vinden i träet

som aldrig tvekar

pustad av min ande.



Du ser inte min kärlek

kräkleken, kärva kelet,

kärls ek, mitt trä

som bärs så motvilligt.



För du ser mig inte längre

du väljer bort

det öga som sett dig

som vant sig.



Nej, du förstår inte

hur jag älskar dig

hur inälvor, inre älvor

dansar vilt.



För dig.




Fri vers av Arowana
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-08-08 12:34



Bookmark and Share


  PostMortem
Dom flyger ganska bra också, inälvorna alltså ;).


Men man kan inte annat än att hålla med de andra som tyckte det var bra. För det var det. Kanske lite... hm... jag vet inte... enkelt i början. Första versen. Men jag läste ju vidare så så farligt vart det ju inte :).
Och sen tog det fart och blev en riktig orddans.
2006-08-14

  Yvonne Vigstrand
Ja nog känner man kärleken här min vän.......du gestaltar det mycket bra!
"Dansar vilt för dig"......underbart!
Stor kram från Yvonne
2006-08-08

    ej medlem längre
Språkligt kreativ som alltid är du!
Må älvornas nervösa dans snart berikas med fjärilars glädje...
2006-08-08

  Cris
Nä det är mycket möjligt att hon inte ser och aldrig kan förstå.
Men jag hoppas att hon innerst inne bevarar detta ...

som flöjtens ton ...vinden i träet...som aldrig tvekar..
som aldrig tvekar... ååh...det är strålande formulerat
/C
2006-08-08

  Last Word Spoken
Fenomenalt!!! Fantastiskt!!! Åter igen överträffar du ALLT!!!

Jag bara älskar ditt sätt att skriva dina kärlekspoem. Den är underbar sagolik, utomjordisk kärlek och orden är som ljuv musik som fyller en med längtan... ja.. längtan att bli älskad på detta magiska vis.

Du är förtrollande med dina fantastiska kärleksdikter!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana