Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020


.

behöver din skuldra
den delen av december
i gryningen på vägar
upphör jag tillhör
det vida ögonblicket
när du suger in
rök har jag aldrig varit
närmare ser det
på din hand hur du
blottar tjugo vintrar
mig som ett extra
liv avfrostade
ögonpar









Fri vers av kriya
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-08 15:50



Bookmark and Share


  MagisterZ
Minimalistiskt målande (poesi som jag själv föredrar mestadels), bra! :)
2022-11-11

    ej medlem längre
I sedvanlig ordning minimalistiskt och skarpt.
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla