Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

det var du jag
djupa samtal och
ecgigg i ett trångt
rum en ordninär
november
utan fönster
hjärtat var just
ditt område jag
var din försöksperson
vi fyllde
sfären med puls
än idag,















Fri vers av kriya
Läst 98 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-19 17:10



Bookmark and Share


  MagisterZ
Du får med mkt med få, enkla ord i denna. Gillar! I synnerhet frasen "en ordinär november". Fint och intimt överlag :)
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla