Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag försöker skriva en dikt på toaletten.


jag försöker skriva en dikt på toaletten
med telefonen i handen
barnen kollar disney plus
jag dröjer kvar
kommer inte in i känslan

det kluckar från avloppet
det låter som hjärtslag
& jag tänker på alla dem
vars hjärtan
inte låter mer

jag vänder blicken mot taket
genom badrumsfönstret syns världsalltet
idag mer gnistrande tydligt
än någonsin

det är så ogreppbart
det här med livet
det är så vanskligt att förstå

barnen ropar efter rostad macka
& lösenord till netflix
jag skiter i dikten
kommer inte in i känslan
ropar jag kommer

vintergatan viner
galaxer
tysta hjärtan
själar

ser på




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-21 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP