Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

klar luft 09.53
verkligheten lade
sig mot mitt
bröstben sa upp
mina ansvar tråcklade
och svor kom
till mig själv som
större mindre
destruktivt
troende intill
ikonerna.


















Fri vers av kriya
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-29 13:39



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
tro är något bra
var väldigt självdestruktiv
mot andra också
slogs inte men
sårade djupt ändå...
nu när jag inte har
något libido (som
sjuksystrarna dock
tror att jag har?) är
jag inte kaotisk längre
jag tycker om det så här
lyssnar på musik och skriver
och läser hela dagarna kunde
inte bli bättre och tar inte bort
och slänger inte saker hela tiden... <3
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla