Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oskyldigt palestinskt barn dör.




Självförsvar?

 

 

Vet ni om att det går

10 palestinier

och libaneser

 

 

varje död

israel.

 

Kallas detta för

självförsvar?

 




Fri vers av Manal
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-08-10 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal