Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRÄDGÅTA


du fann ett barr

men hade önskat ett blad

det hängde på en gren

du födde en kotte

men hade önskat ett frö

du sköt ett skott

men missade målet

föll till marken i slutet av året

 

när du fann en bördig jord

var det som kvicksand för dig

 

du växte bäst på hälleberget 

 

vem är jag? 

ett lärkträd

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-04 16:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fina vibbar à la Södergran. Men är det på henne du har tänkt? I så fall är gåtans lösning måhända Den besviknes fru.
2023-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP