Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


LIVGIVANDETS DOMINANS


växandets kraft 

         utvecklas omdanas omvälvas

skogens trädkronor brer ut sig

             de skira blomster

                 den saftiga vitmossan

     clorofyllets livgivande 

solens närvaro 

       månens dragningskraft 

            människans stigar

                  djurens egenarter

                 livets vatten 

       i bäcken forsar

stjärnorna 

     sitter på första parkett

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-19 19:17



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En rofylld reflektion över undret och privilegiet att få känna planeten.
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP