Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Saknar Duracell-driv i mitt liv


den trasiga kroppen
ja det blev droppen
Duracell-driv stopp
ej en muskel i kropp

slapp som en sparris
dubbelhakad rultgris
tar till morot & piska
mina tag lama ej friska

förr Duracell-drivet givet
nu till soffa tar jag klivet
förr jag sportade så ofta
sitter nu mer i min kofta

tumsappnings OS minsann
det tror jag nog att jag vann

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-20 08:20



Bookmark and Share


  Respons VIP
Viktigt att vila även för en Duracelldriven poet. Du tar upp ett viktigt tema av att lyssna på sin kropp och sitt sinne.
2023-01-23

  Respons VIP
Viktigt att vila även för en Duracelldriven poet. Du tar upp ett viktigt tema av att lyssna på sin kropp och sitt sinne.
2023-01-23

  Ninananonia VIP
Jag gillar den..
Finurligt skrivet...
Jag blir duracell av vegansk mat!
2023-01-21

    Lena Staaf VIP
Ja, vils en stund, Sen ut å kut'
2023-01-20

  Maria Sundelin VIP
Jag har blivit beroende av träning för att må bra
2023-01-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Rolig i sitt allvar
2023-01-20

  Gunnar Hilén VIP
Bra bra. Även solen har sina fläckar. Soffan dig väl unt.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP