Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE SANNINGAR SOM BLIR EN

 

KÄRLEK         SANNING

            GLÄDJE


       H A R M O N I




Övriga genrer av DanSan
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-08-11 17:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja men visst!!!!Som alltid har du klokord att bjuda!!!
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan