Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Shit happens


Dan\'s toalett monolog!

 



Ord av visdom

To be or not to be

Plopp plopp plopp . . .

Det är den stora frågan

men att inte vara

då känner man sig som en skit

och inte finns det något toalettpapper

Så vad gör man?


Ja det är den stora frågan mina vänner?




Övriga genrer av DanSan
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:01



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Dan!

Här en djävla bra idé:
installera en bidé!

Så på stubben och på tvärten
blir du baby-ren i stjärten.

Splooooosch! Rune.
2006-08-12

    Bodil Sandberg
Hehehe....har man inget papper kvar får man ta lite vatten o tvätta sig i gumpestumpen så gott det går...eller använda den skitigaste handduken och sen slänga den i sopan...fniss....
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan