Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satsa din värdighet och förlora det dubbla


Mardrömmars önskebrunn



kanten var så hög att hon fastnade med
framtänderna på kanten, hängande så
med dreglet rinnande längs flätorna


Mynten föll tills mörkret slukade sista
skymten av fallet men hon såg det inte



dumhet kostar sin egen vikt i verklighet







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-04-03 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP