Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens första dag

igår var en solskensdag
min man och jag
lagade en härlig lunch

hämtades med bil av svärsonen
till att fira vårens första dag ute
det blev grillat; korv, biff och majs

5åringen och jag målade
klippte och klistrade
till ett stiligt brev

Freja kan redan bokstavera
hon griper frejdigt pennan; Till
Aron, Jarmila, Eivor, Viggo, Eira -

snipp snapp snut
nu är dagen slut

i den stora soffan
nannar jag Noam
min yngsta dotters minsta
nybadad, nybytt
och försedd med nappflaska -




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-23 14:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så kärleksfullt beskrivet. Sannerligen rikt att få uppleva denna vårens första dag. Hoppas jag får barnbarn någon gång. Jag vill också nanna! :o)
2023-05-04

  Respons VIP
Så går en dag i livet... En glädjens dag som kanske berikar framtiden?
2023-04-24

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som förmedlar kärlek, värme och gemenskap.
En dag att spara i långtidsminnet.
2023-04-24

    Lena Staaf VIP
Så gosigt! Att få fira våren med småttongar är en glädje för att inte säga en nåd!
2023-04-23

    Lena Söderkvist VIP
Familjemys. Bra att kunna ge sig tid till det. Gläds med er och denna trevliga text.
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP