Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kälkborgare

obrottsligt lojala
mot den allmänna meningen

hyllar det som hyllas bör
det som tidningarna skriver om

van Gogh är bra
för säkerhets skull död
samt accepterad av
etablissemanget

Strindberg försöker de desarmera
genom priser, galor, omtolkningar
rabulisten som jubileumsföremål
för landshövdingar med handsvett

min lilla by
min lilla stad
mitt lilla jobb
mitt lilla jobb

vad ska
grannarna säga

plattitydatleter

bohemer, fast bara
på sin målarkursfritid

spännande
de säger ofta spännande
särskilt om saker som inte
är det minsta spännande

poesi
gud så mysigt




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-25 14:46



Bookmark and Share


  Koloristen
Aldrig tappa social fallhöjd. Det är det ultimata för detta gäng.
2023-04-27

  MagisterZ
Bra drag i denna! Helt rätt form av "surmulenhet". Relaterar. Vi måste göra poesin farlig, utmanande, provocerande igen! Det skriker inom mig...
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP