Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VARFÖR FINNS INGEN SOM DIG

hon hade prövat alla famnar
han hade sett vart hon landar
de skildes åt innan allt börjat
modet fanns inte - bara att sörjat

vingpennorna ristar i molndisen
poetiska strofer som skaldas i isen
suset når med öronbedövande kraft
falk skriver poesi över isad sjöända

skridskoprinsessor och prinsar dansa
frostrosorna skördas av den vassa egg
isen gömmer solbelysta ädelfiskars magi
vilka trodde vi att vi en dag skulle bli...

falk skriver poesi över isad sjöända
vad var det som här skulle hända...
livet skulle starta och glädjefyllt börja
men falk skriver poesi för den som sörja

falk skriver poesi över isad sjöände
för vissa når livet sin ände
det var vad som här hände
där livet mot ljuset aldrig återvände

falk skriver poesi över isad sjöända
varför finns ingen som dig
varför varför älskar han inte mig
- du är ung mitt barn livet kommer vända! 

en dag mitt barn kommer kärleken att hända! 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-05-02 10:47



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nej det är inte skämt, fråga är vilket kategori är tonsättningen?
2023-05-04

  Kajan VIP
En dröm om något annat under den frusna ytan av. Det är med allvar, med stänk av skönhet, vingpennan skriver och beskriver det mänskliga här.
2023-05-02

    Lena Söderkvist VIP
Stark igenkänning, de där känslorna är så svåra att bemästra, och när man är ung översköljs man av dem. Sedan blir man äldre och klokare, och allt vänder.
2023-05-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Undrar vilken musikkategori den här låten hamnar i, något i stil med (att falla i pungens fälla)
2023-05-02

  Maria Sundelin VIP
Full av känslor
2023-05-02

  E Nordin VIP
Så Vackert
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP