Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter inspiration av en film (teckningen är min egen och gjord utav mig).


I natten jag vandrar

När jag vandrar om natten

gråter jag ofta i mörkret

i den stora skogen.

Saknar dig så

där du befinner dig

i en annan del av världen.

 

Men när det var storm

här om dagen

skickade jag en slängkyss 

och hoppas att vinden skall 

föra den till dina läppar.

Saknar dig så

där du befinner dig

i en annan värld..

 

med en annan




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-28 10:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt som känns i hjärtat...
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP