Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodifestivalen

barnkalas
primadonnor

skvalpop
paljetter
spektakel

kommers

nonsensrubriker
om låtar utan innehåll

skvaller
om frisyrer

stjärnan i tårar
bröt nagel
under genrep

klick
upplagor
utspel

plasten
regerar

kommers




Fri vers av rostspik VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-17 08:51



Bookmark and Share


  MagisterZ
Sannerligen plastmusik. Inte ens återvinningsbar!
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP