Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten anmärkning bara, om tingens tillstånd...


Till alla mina kära medpoeter

....jag läser dikt efter dikt
av er därute i poesins cyberspace
som alltfler handlar om
avslutad kärlek
om avsked
svartsjuka
sorg

Vad har det här varit för sommar?




Fri vers av PetraSally
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-08-14 11:48



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
En solig, men tårfylld,ärlig,omtumlande sommar för många av oss.
2006-08-14

  josefina
Kanske gör vi alla avslut för att kunna påbörja något nytt?
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally