Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonet

omringad av rustningar
nedfällda visir, lansar

närmare,
blanka svärd

maktlös?

hornet ljöd
över backarna

Lejonet
steg fram

då skramlade de iväg
som yra plåthöns




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-04 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP