Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
djupet av en bottenlös längtan speglad i en dröm


En ovanligt våt dröm




kärleken frodas bäst obesvarad; får den
uppmärksamhet kan den lätt bli både
svår och stolt, den har ett sällsynt stort
ego få gärna pratar högt om tyvärr



Hennes stora gåtfulla ögon berättade
allt snabbare än jag hann med, men
eftersmaken av hennes läppar dröjde



-långt kvar efter sömnen svek oss, hon
log ännu trots att drömmen tonat bort







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-15 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP