Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till flickan.....

 

Du log
ett stilla
förtrollat leende

Och hur jag ville
tränga in
i dig
i din dröm
Åter bli en del

Kunde inte
ta mig in
under ytan
Bakom din fasad
Flickan
jag en gång kände
så långt bort
Trasig

ville så gärna bli hel




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-08-14 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, bra!
2006-10-21

  Nattiz
Underbar...me liiike.
2006-09-10

  Samndra
jättefint skrivet (inte så bra på länga kommentarer :P) //san
2006-09-07

  Smultris
Saknar dina ord varje gång du
håller dom borta härifrån...

Skönt att du är tillbaka, min svarte pojke...
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart