Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa ögonblick klär helt enkelt inte i vare sig färg eller ord


Sällsynt vackra minnen



uti ett till synes öde hemman mitt i skogen
stod tvätten på tork i västanvinden, solen
gick så sakteliga ner över granarna österut

-där stod han, tveksamt avvaktande som i
väntan på något, skygg men nyfiket öppen



Våt i håret kom hon från badet i forsen på
väg över tunet naken, mötte oberörd hans
iakttagande blick med sin, lätt krökt i lust







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-11 00:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Människor står och hänger i ett streck, tvätten hänger på ett streck och handlingen i livet läggs benkrok för samt det känns som penndrag, streck i räkningen...
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain