Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...här kommer en till från 2005.


VIARED 29 MAJ 2005


Fallskärmshoppning
förevisning hoppflygplan
konstflygning med segelflygplan DG 300 Acro
modellflygning med jättemodell

J 32B Lansen i all sin ståt
Gamla kära B 17 flög därefter
Polishelikopter Eurocopter EC-135 på plats
JAS 39 Gripen i öronbedövande flykt

Lille Love blev så trött,
somnade redan mitt under Lansens entré
Upplevde näppeligen polishelikopter i luften
än mindre Gripens våldsamma himmelssorti?




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-08-16 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors