Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dagen med E

 

Det är en sån dag
du vet
Vinden ligger på
för röken hit
Staden luktar stålverk
på ett smutsigt vis

Man vill fly
gömma sig
glömma sig
på närmsta bar

Luften
inte kall
inte varm
endast smutsig
Grå snö
med gula stänk

Malmtåget gnisslar
sakta förbi,
på väg att
tömma sin last

På innestället
skrattar bratsen
när du trampar förbi
på stulen cykel

Utanför köpcentret
känner en alkis
smaken av hundskit och snö
huvudet i backen
tre väktare på kroppen
Föräldrar förklara
för oroliga barn

Hemma väntar berget
av disk
efter helgen
Helgen med festen
då DET skulle hända
Men något gick fel

Det är en sådan dag
du vet
Just en sådan dag
sista dagen med E




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-08-16 14:06



Bookmark and Share


  Smultris
Hmmmm... sista dagen med E....

Det kan fan tolkas, tolkas, tolkas...
O jag tolkar:)

I vilket fall som helst så hittar du
mig i mörkret på den där baren
efter att jag duckat för tåget
som susar förbi där jag gömde mig
i smutsen...
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart