Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Naturreservatet Hoburgsmyr ligger i södra Gotland och innefattar öns största myr. Myren omges på tre sidor av gles och mager tallskog med inslag av gran, ek och oxel. Frisyrer har växlat flitigt mellan åren. Allt från Hårpiska, Helikopterplatt till Conk.


Glitter & glamour - limerick


En stilfull tjej från Hoburgsmyr
gick in för att byta frisyr
Hon klippte och klistrade
och slutligen gnistrade
håret med pysselglasyr




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-24 14:22



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Hej kompis, Var vänlig se privat meddelande. /annie
2023-10-24

  Annie b'larsson VIP
Hej kompis, Var vänlig se privat meddelande. /annie
2023-10-24

  Annie b'larsson VIP
Hej kompis, Var vänlig se privat meddelande. /annie
2023-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP