Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you make me like charity :*


Eldkantad över revbenen




Veckla upp tyget
och lägg dina händer mot min hud

precis som om
du faktiskt kunde känna hela mitt väsen



Låt dina naglar dansa över mig
Över mig och överallt
Sätt eld på mig

Sätt eld på min hud





Fri vers av R4ikirI
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-18 02:08



Bookmark and Share


    Camillaa
wow:)
texten är fylld av äkta känslor
härligt jobb
2006-08-25

  Joakim P Udd
dude, intense
2006-08-25

  Jessica Ebbesson
Vacker längtan!
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI